X
Menu

Benkeplater

Benkeplater spiller en viktig rolle i ethvert kjøkken. Deres området bør være funksjonell og motstandsdyktig mot alle typer skader. Vi tilbyr behandling av tre, stein, men også bred variasjon av laminater.

Tre benkeplater

For personer som setter pris på høy kvalitet materialer anbefaler vi tre benkeplater, det er et tidløs materiale, som presenterer seg perfekt både i moderne og rustikk kjøkkener. Tre benkeplate vil innføre litt hygge, varme og tilkobling til naturen i interiøret, men vil også kreve omsorg og systematisk pleie. Ved vi tilbyr har betydelig større holdbarhet, det deformeres og sprekkes ikke, men beholder naturlig skjønnhet og utvilsom sjarm for mange år.

Laminerte benkeplater

Laminerte benkeplater er laget på grunnlag av sponplater. Til deres produksjon benyttes det postforming teknologi. Takket være denne teknologien, kombinerer resulterende produktet rik design, estetikk, enkel installasjon og vedlikehold med holdbarhet og motstand mot ulike eksterne faktorer. Laminat kan være upolert, delvis upolert, med glans, ensfarget, imitere naturstein eller syntetisk, late metall eller andre tretyper.

Stein benkeplater

Granitt benkeplate er definitivt nummer 1 i holdbarhet-kategorien.

Består av naturstein, blant annet, kvarts feltspat og mineraler. Det er et naturligmateriale som er preget av variasjon av struktur og farger. Den kan ikke flekkes, ripes. Man kan trygt plassere varme gryter eller knuse kjøtt med kjøttklubben på denne benkeplaten - den er motstandsdyktig mot alle mekaniske skader. Denne steinen krever ikke impregnering. Benkeplater av stein komponerer seg både med tradisjonell og moderne kjøkkenstil. Tilgjengelige i bredt spekter av farger benkeplater stimulerer våre sanser. Bestemmer man seg på stein-granitt benkeplate, innfører man et tidløs malerisk element inn i interiøret. Dette er utvilsomt et eksklusivt element av kjøkkenet vårt.