Om


Sentima er et miljøbevisst firma som lager akkurat det du vil ha på mål. Ingenting kommer flatpakket. Våre produkter blir limt, presset og skrudd på fabrikk. Dette gir høy kvalitet og finish. Vi gjør alt vi kan for å gi kundene våre innredning og løsninger som de vil ha glede av lenge, og vårt mål er at hele prosessen skal være en positiv opplevelse. Produkter som tilpasses den enkelte kunde er mer kostbart å produsere enn noe som er helt standardisert, men hos oss får mye for pengene. I tillegg er vi er rimeligst på montering.

Tjenester


Sentima har allerede levert en lang rekke kvalitetsprodukter innen kjøkken, garderobe og vaskerom. Vi har fornøyde kunder over hele Østlandet, og det er fordi vi gir den beste servicen i markedet. Hos oss får alle samme, gode kvalitet og oppfølging. Besøk oss gjerne på vårt showroom på Alnabru, og se på våre referanseprosjekter her på nettsiden. Du vil oppdage at vi kan tilby det lille ekstra. Uansett ønsker og behov kan vi levere en helhetlig løsning som skiller seg ut.


Garanti


Sentima har svært gode garantiordninger fordi vi er trygge på at våre kjøkken, garderober og vaskerom er bygd for å vare. Hos oss får du kvalitetsprodukter, og flere av våre varer har livstidsgaranti. Oppstår det skader eller feil er vi tilgjengelige og løsningsorienterte. Våre garantier er uten liten skrift og ansvarsfraskrivelse. Vi legger æren i å levere best mulig kvalitet til best mulig pris. Velger du å handle hos Sentima gjør vi oss fortjent til tilliten.